ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Zübeyde Hanım İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yılı kutlu olsun.

Nis

23/04/2024 Tarihinde salı günü okulumuz bahçesinde görevli öğretmenlerimiz rehberliğinde tüm sınıf öğrencilerimizin hazırladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programımız tüm velilerimizin katılımı ile coşkuyla kutlandı. Programımızda şiir,halk oyunları,dans gösterileri ve yarışmalar yer aldı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun...

Nis

Okulumuz tüm sınıflarında 02/04/2024 tarihinde salı günü,öğretmenlerimiz rehberliğinde Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinlikleri öğrencilerimizle birlikte yapıldı. Özel Eğitim Sınıfı Öğretmenlerimiz Sinem BAYSAL ve Fatih TUR'un rehberliğinde hazırlanan pano önünde  tüm öğretmenlerimizin katılımı ile,günün anlam ve önemini belirten cümlelerin öğretmenlerimiz tarafından söylendiği, farkındalık amaçlı belirlenen  kırmızı renk balon eşliğinde video çekimi yapılmış olup paylaşıldı. Tüm öğrencilerimize Otizm ile ilgili animasyon filmi izletildi. Farkındayız Yanınızdayız diyerek emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz tüm sınıflarında öğretmenlerimiz rehberliğinde hafta boyunca öğrencilerimiz ve velilerimizinde katılımı  ile Kütüphaneler Haftası Etkinliklerimiz yapıldı. Etkinliklerimiz, ailelerin evlerinde kitap okuma çalışmaları , okulumuzda kütüphane saatleri düzenlenmesi, pano çalışmaları ve okulumuz bahçesinde öğretmenlerimiz Nuray ALTAN ve Fatma TAHRAN rehberliğinde 29/03/2024 tarihinde cuma günü hazırlanan programımızdan oluşmuş, tüm öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımı ile sonuçlanmıştır. Tüm öğrencilerimize kitap sevgisi ve önemi anlatılmıştır. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz tüm sınıflarında Milli Eğitim Bakanlığımızın planladığı, Dilimizin Zenginlikleri Projesi "Sözlük Özgürlüktür" etkinlikleri, Eylem Planı kapsamında, okul komisyonu ve öğretmenlerimiz rehberliğinde her ay uygulanmaya devam ediyor.

Mrt

Okulumuz tüm idare, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz her hafta çarşamba günleri Fiziksel Aktivite ve Sağlıklı Yaşam Etkinliklerini uygulamaya devam ediyor.